Ahli botol kaca & tutup aluminium

15 Taun Pengalaman Manufaktur

Botol Anggur

  • 750ml Botol Kaca Bordeaux Clear karo T Cork

    750ml Botol Kaca Bordeaux Clear karo T Cork

    Botol kaca bening iki utamané digunakake kanggo anggur Bordeaux.

    Tipe Sealing yaiku gabus, lan kita bakal nyedhiyakake stopper sing cocog.

    Bisa didaur ulang lan ramah lingkungan.

    Produk iki kasedhiya ing macem-macem ukuran lan bisa disesuaikan.

    We nyedhiyani siji-mandeg layanan,sampeyan bisa nggawe kemasan khusus, gabus polimer, label lan liya-liyane.

    Pabrik kita duwe pengalaman produksi botol kaca luwih saka 15 taun.

    Buruh trampil lan peralatan canggih minangka kauntungan kita.

    Kualitas apik lan layanan dodolan minangka jaminan kanggo para pelanggan.

    We warmly welcome kanca lan pelanggan ngunjungi kita lan nindakake bisnis bebarengan.

  • 375ml botol Burgundy

    375ml botol Burgundy

    Botol kaca 375ml utamane digunakake kanggo anggur Burgundy.

    Bahan kaca,Botol kaca bisa didaur ulang lan ramah lingkungan.

    Botol Burgundy minangka pundhak sing sloping, bunder, kandel lan kuwat, lan rada gedhe tinimbang botol anggur biasa.Biasane digunakake kanggo nyimpen anggur sing lembut lan wangi.Apa digunakake kanggo anggur abang utawa anggur putih, werna botol anggur iki ijo.

    Produk iki kasedhiya ing macem-macem ukuran lan bisa disesuaikan.

    We nyedhiyani siji-mandeg layanan.

    Pabrik kita duwe pengalaman produksi botol kaca luwih saka 15 taun.

    Buruh trampil lan peralatan canggih minangka kauntungan kita.

    Kualitas apik lan layanan dodolan minangka jaminan kanggo para pelanggan.

    We warmly welcome kanca lan pelanggan ngunjungi kita lan nindakake bisnis bebarengan.

  • Botol Bordeaux ukuran 375 ml

    Botol Bordeaux ukuran 375 ml

    Botol kaca iki utamané digunakake kanggo anggur Bordeaux.

    Botol Bordeaux minangka botol utama sing paling umum ing pasar saiki.Iki ditondoi kanthi pundhak botol sing dhuwur, pundhak sing amba, awak lurus kanthi pinggir lan sudhut, kaya nganggo jas sing lurus.

    Kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg, tutup aluminium, gabus, tutup shrink, kemasan, lsp.

    Pabrik kita duwe pengalaman produksi botol kaca luwih saka 15 taun.

    Buruh trampil lan peralatan canggih minangka kauntungan kita.

    Kualitas apik lan layanan dodolan minangka jaminan kanggo para pelanggan.

    We warmly welcome kanca lan pelanggan ngunjungi kita lan nindakake bisnis bebarengan.

  • Botol Bordeaux Hijau Antik 750ml

    Botol Bordeaux Hijau Antik 750ml

    Botol kaca Bordeaux 750ml utamane digunakake kanggo Bordeaux lan anggur.Bahan kaca, botol kaca ramah lingkungan lan bisa didaur ulang.Apa kita bisa menehi sampeyan?Kalebu nanging ora diwatesi: 15 taun pengalaman produksi lan ekspor.Layanan standar sing dhuwur lan kauntungan rega sing kompetitif kanggo mbantu para pelanggan Ndhukung kabeh kustomisasi: Warna / Ukuran / Kapasitas / Cap / Cork / Kemasan / Label lsp. Layanan lengkap siji mandeg.
  • 500ml Es Anggur Botol

    500ml Es Anggur Botol

    Botol kaca iki ditrapake kanggo es anggur.Bahan kaca, botol kaca ramah lingkungan lan bisa didaur ulang.Kita nyedhiyakake layanan siji mandeg, kayata tutup lan kemasan (tutuk botol kaca anggur es ing njero yaiku stopper T lan ing njaba yaiku segel pvc aluminium).Pabrik kita duwe pengalaman produksi botol kaca luwih saka 15 taun.Layanan online 24 jam, buruh trampil lan peralatan canggih minangka kauntungan kita.Kualitas premium lan layanan penjualan minangka jaminan kanggo ...
  • 375ml Botol Anggur Es

    375ml Botol Anggur Es

    Botol kaca iki ditrapake kanggo es anggur.Bahan kaca, botol kaca ramah lingkungan lan bisa didaur ulang.Kita nyedhiyakake layanan siji mandeg, kayata tutup lan kemasan (tutuk botol kaca anggur es ing njero yaiku stopper T lan ing njaba yaiku segel pvc aluminium).Pabrik kita duwe pengalaman produksi botol kaca luwih saka 15 taun.Layanan online 24 jam, buruh trampil lan peralatan canggih minangka kauntungan kita.Kualitas premium lan layanan penjualan minangka jaminan kanggo ...
  • Botol Hock 750ml Kab

    Botol Hock 750ml Kab

    Botol kaca hock utamane digunakake kanggo anggur.Bahan kaca, botol kaca ramah lingkungan lan bisa didaur ulang.Kita nyedhiyakake layanan siji mandeg, kayata tutup lan kemasan.Pabrik kita duwe pengalaman produksi botol kaca luwih saka 15 taun.Layanan online 24 jam, buruh trampil lan peralatan canggih minangka kauntungan kita.Kualitas premium lan layanan dodolan minangka jaminan kanggo para pelanggan.We warmly welcome kanca lan pelanggan ngunjungi kita lan nindakake bisnis bebarengan.jeneng H...
  • Botol Bordeaux 750 ml

    Botol Bordeaux 750 ml

    Botol kaca 750ml utamane digunakake kanggo anggur Bordeaux.Bahan kaca, botol kaca ramah lingkungan lan bisa didaur ulang.Produk iki kasedhiya ing macem-macem ukuran lan bisa disesuaikan.Kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg,sampeyan bisa nggawe kemasan, tutup, label lan liya-liyane.. Pabrik kita duwe pengalaman produksi botol kaca luwih saka 15 taun.Buruh trampil lan peralatan canggih minangka kauntungan kita.Kualitas apik lan layanan dodolan minangka jaminan kanggo para pelanggan.We welcome...
  • 750ml botol Burgundy

    750ml botol Burgundy

    Botol kaca 750ml utamane digunakake kanggo anggur Burgundy.Bahan kaca, botol kaca bisa didaur ulang lan ramah lingkungan.Produk iki kasedhiya ing macem-macem ukuran lan bisa disesuaikan.We nyedhiyani siji-mandeg layanan.Pabrik kita duwe pengalaman produksi botol kaca luwih saka 15 taun.Buruh trampil lan peralatan canggih minangka kauntungan kita.Kualitas apik lan layanan dodolan minangka jaminan kanggo para pelanggan.Sugeng rawuh kanca-kanca lan pelanggan sing ngunjungi kita lan nindakake bisnis ...
  • Botol sampanye 750 ml

    Botol sampanye 750 ml

    Botol kaca iki utamané digunakake kanggo anggur sparkling (Sampanye), lan sampeyan bisa milih warna ijo sing cetha utawa antik. Bahan kaca, botol kaca ramah lingkungan, bisa didaur ulang lan bisa diukir. Kita nyedhiyakake layanan siji mandeg, kayata tutup. lan kemasan(Ing wektu sing padha, sampeyan bisa ngatur logo). Pabrik kita duwe pengalaman produksi botol kaca luwih saka 15 taun. Layanan online 24 jam, inovasi terus-terusan saka insinyur sing luar biasa, pekerja trampil lan ...
  • Botol Bordeaux 187 ml

    Botol Bordeaux 187 ml

    Botol kaca Bordeaux 187ml utamane digunakake kanggo anggur Bordeaux.Bahan kaca, botol kaca ramah lingkungan lan bisa didaur ulang.Produk iki kasedhiya ing macem-macem ukuran lan bisa disesuaikan.We nyedhiyani siji-mandeg layanan.Pabrik kita duwe pengalaman produksi botol kaca luwih saka 15 taun.Buruh trampil lan peralatan canggih minangka kauntungan kita.Kualitas apik lan layanan dodolan minangka jaminan kanggo para pelanggan.Sugeng rawuh kanca-kanca lan pelanggan sing ngunjungi kita lan nindakake bisnis ...
  • Botol Bordeaux 200 ml

    Botol Bordeaux 200 ml

    Botol kaca Bordeaux 200ml utamane digunakake kanggo anggur Bordeaux.Bahan kaca, botol kaca ramah lingkungan lan bisa didaur ulang.We nyedhiyani layanan siji mandeg.Pabrik kita duwe pengalaman produksi botol kaca luwih saka 15 taun.Buruh trampil lan peralatan canggih minangka kauntungan kita.Kualitas apik lan layanan dodolan minangka jaminan kanggo para pelanggan.We warmly welcome kanca lan pelanggan ngunjungi kita lan nindakake bisnis bebarengan.Jeneng 200ml Bordeaux botol kaca Ca...
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2