Ahli botol kaca & tutup aluminium

15 Taun Pengalaman Manufaktur

Botol Kaca Sirup Amber Bentuk Bulat

Katrangan singkat:

Botol Kaca Sirup Bentuk Bulat karo DIN PP28mm

Botol kaca sirup duwe warna kuning lan transparan.

Kapasitas 30ml 60ml 100ml 125ml 150ml 180ml 200ml 250ml 300ml 500ml.

Botol iku wangun bunder, gulu standar DIN PP 28mm.

Kerjane karo tutup ropp aluminium 28mm.kudu segel nganggo mesin capping.


Detail Produk

Tag produk

Kanggo nggawe nilai luwih kanggo pelanggan yaiku filosofi bisnis;pelanggan sing akeh yaiku mburu OEM / ODM China Pharma Glass Botol.We Sincerely welcome sampeyan menyang bisnis kita lan rembugan bebarengan bisnis cilik!

OEM / ODM China Pharma botol kaca karo tutup aluminium Item wis lulus sertifikasi qualified kaya SGS 9001 lan wis ditampa uga ing industri utama kita.Kita uga bisa ngirim conto tanpa biaya kanggo spek sampeyan.Becik efforts .Yen pancene sampeyan kasengsem ing perusahaan lan solusi, hubungi kita kanthi ngirim email utawa langsung nelpon.

jeneng Botol Kaca Sirup Amber Bentuk Bulat
Kapasitas 30ml/60ml/100ml/125ml/150ml/180ml/200ml/250ml/300ml/500ml
warna Amber
MOQ 10000 pcs
Lead Time 2-4 minggu
Paket Ekspor palet

Kanggo nyukupi syarat perusahaan farmasi ing jaban rangkah lan domestik kanggo produksi sing resik, perusahaan kita wis nggawe proses saka annealing menyang kemasan ing kamar sing resik kanggo botol kaca amber non-injeksi III lan nggawe desain standarisasi lan kontrol operasi menyang aliran. saka personel lan materi.Botol kaca saka lehr annealing langsung ditransfer menyang area kontrol lingkungan, banjur inspeksi otomatis, pengawasan lampu lan nyusut otomatis kebungkus bakal rampung ing 100.000 wilayah resik kelas.Iki njamin kebersihan produk kanggo nyukupi syarat tanpa ngumbah botol.Botol kasebut ora perlu dicuci sadurunge digunakake, saéngga nyuda investasi kanggo para pelanggan kanggo peralatan lan biaya operasional lan nggawe nilai kanggo pelanggan.

Details Gambar:

photobank (22)
photobank (26)
photobank (28)
1637645177(1)

Adegan Aplikasi:

Round Shape Amber Syrup Glass Bottlesingle (1)
Round Shape Amber Syrup Glass Bottlesingle (2)
Round Shape Amber Syrup Glass Bottlesingle (1)

Paket Foto:

Package Photos (1)
Package Photos (2)

Proses Produksi:

1, Molding

Molding

2, Semprotan

2, Spraying

3, Inspeksi

3, Inspecting

4, Tumpeng

4, Stacking

5, Packaging

5, Packaging

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: