Ahli botol kaca & tutup aluminium

15 Taun Pengalaman Manufaktur

Tutup Botol Minyak Zaitun Kab

  • Non refillable Aluminium Plastic Pourer Cap for Oilve Oil Bottle

    Tutup Pourer Plastik Aluminium sing ora bisa diisi ulang kanggo Botol Minyak Minyak

    31.5 * 24mm ukuran tutup plastik aluminium digunakake kanggo botol kaca lenga oilve, kayata lenga zaitun, lenga wijen, lenga klapa lan ing.

    Iku jinis pilfer proof / tamper proof.

    Logo sisih ndhuwur lan sisih minangka cara sing apik kanggo nuduhake merek lan fitur lenga sampeyan.

    Kanggo botol kaca lenga zaitun, ana rong liner sing beda kanggo pilihan pelanggan.

    Salah sijine yaiku PE liner, liyane yaiku sisipan tuang plastik.

    PE liner bisa diisi ulang, kita bisa ngisi lenga zaitun menyang botol sawise rampung lan pourer saka tutuk botol kabeh.

    Sisipan plastik minangka jinis non refillable, ora bisa diisi maneh sawise rampung.Iku pours saka insert plastik.

    Sembarang jinis sing sampeyan butuhake, hubungi kita.

  • Olive Oil Bottle Cap with PE liner

    Tutup Botol Minyak Zaitun kanthi lapisan PE

    31.5 * 24mm ukuran Oilve tutup Botol minyak digunakake kanggo botol kaca lenga zaitun, kayata lenga zaitun, lenga wijen, lenga klapa lan ing.

    Iku jinis pilfer proof / tamper proof.

    Logo sisih ndhuwur lan sisih minangka cara sing apik kanggo nuduhake merek lan fitur lenga sampeyan.