Ahli botol kaca & tutup aluminium

15 Taun Pengalaman Manufaktur

Aluminium foil Shrink kapsul kanggo botol anggur

Katrangan singkat:

30 * 60mm ukuran aluminium foil shrink Cap digunakake digunakake ing botol kaca anggur / wiski / gin.

Kanggo kapsul heat shrink, ana macem-macem bahan.Salah sijine yaiku PVC, liyane yaiku Aluminium Foil, sing terakhir yaiku bahan timah.

PVC digunakake digunakake ing botol anggur / wiski / botol lenga zaitun etc.

Ing kapsul PVC, ana gampang mbukak luh mati baris lan tanpa luh mati baris.Ukuran kapsul digawe miturut ukuran gulu botol sampeyan.

Fitur materi PVC fleksibel, malah gulu botol kita luwih cilik.Ora masalah kanggo nyilikake.


Detail Produk

Tag produk

Yen sampeyan duwe panjaluk rinci babagan materi, nyetak logo utawa ukurane, kabari.

Kapsul Aluminium Foil kanggo botol anggur / botol wiski.

Kapsul timah luwih larang tinimbang bahan ing ndhuwur.Utamane ing botol mewah.

Kapsul Nyusut Panas minangka hiasan kanggo rampung gulu gabus botol anggur.

Warna lan logo khusus kasedhiya.

Kanggo ndhuwur, ana logo embossed lan logo printing kanggo pilihan sampeyan.

Kanggo sisih, ana cara printing lan hot stamping

Kanthi garis luh Gampang lan tanpa tab luh sing gampang kanggo pilihan sampeyan.

MOQ cilik banget, 10.000pcs.Pangiriman cepet sajrone seminggu.

Pitakonan liyane, sumangga kita ngerti.

jeneng Aluminium foil Shrink kapsul kanggo botol anggur
Ukuran 30 * 60mm / selaras
Bahan Aluminium Foil Kab
Dekorasi Ndhuwur: embossing
Sisih: foil panas / printing lithographic
MOQ 10.000 pcs
Lead Time 1-2 minggu
Paket Kantong plastik + karton ekspor

Details Gambar:

Warna Polos

Aluminium foil Shrink capsule for wine bottles (4)
singliemg
Aluminium foil Shrink capsule for wine bottles (1)
Aluminium foil Shrink capsule for wine bottles (5)

Adegan Aplikasi:

Application Scene (2)
Application Scene (1)

Paket Foto:

Aluminium foil Shrink capsule for wine bottlespack
pack

Proses Produksi:

1. Aluminium Sheet Printing

1.Aluminium Sheet Printing

2, Aluminium Sheet Punching

2, Aluminium Sheet Punching

3, Aluminium Cap Molding Liner

3, Aluminium Cap Molding Liner

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: