Ahli botol kaca & tutup aluminium

15 Taun Pengalaman Manufaktur

Produk

  • 750ml Botol Kaca Bordeaux Clear karo T Cork

    750ml Botol Kaca Bordeaux Clear karo T Cork

    Botol kaca bening iki utamané digunakake kanggo anggur Bordeaux.

    Tipe Sealing yaiku gabus, lan kita bakal nyedhiyakake stopper sing cocog.

    Bisa didaur ulang lan ramah lingkungan.

    Produk iki kasedhiya ing macem-macem ukuran lan bisa disesuaikan.

    We nyedhiyani siji-mandeg layanan,sampeyan bisa nggawe kemasan khusus, gabus polimer, label lan liya-liyane.

    Pabrik kita duwe pengalaman produksi botol kaca luwih saka 15 taun.

    Buruh trampil lan peralatan canggih minangka kauntungan kita.

    Kualitas apik lan layanan dodolan minangka jaminan kanggo para pelanggan.

    We warmly welcome kanca lan pelanggan ngunjungi kita lan nindakake bisnis bebarengan.

  • 375ml botol Burgundy

    375ml botol Burgundy

    Botol kaca 375ml utamane digunakake kanggo anggur Burgundy.

    Bahan kaca,Botol kaca bisa didaur ulang lan ramah lingkungan.

    Botol Burgundy minangka pundhak sing sloping, bunder, kandel lan kuwat, lan rada gedhe tinimbang botol anggur biasa.Biasane digunakake kanggo nyimpen anggur sing lembut lan wangi.Apa digunakake kanggo anggur abang utawa anggur putih, werna botol anggur iki ijo.

    Produk iki kasedhiya ing macem-macem ukuran lan bisa disesuaikan.

    We nyedhiyani siji-mandeg layanan.

    Pabrik kita duwe pengalaman produksi botol kaca luwih saka 15 taun.

    Buruh trampil lan peralatan canggih minangka kauntungan kita.

    Kualitas apik lan layanan dodolan minangka jaminan kanggo para pelanggan.

    We warmly welcome kanca lan pelanggan ngunjungi kita lan nindakake bisnis bebarengan.

  • Botol Bordeaux ukuran 375 ml

    Botol Bordeaux ukuran 375 ml

    Botol kaca iki utamané digunakake kanggo anggur Bordeaux.

    Botol Bordeaux minangka botol utama sing paling umum ing pasar saiki.Iki ditondoi kanthi pundhak botol sing dhuwur, pundhak sing amba, awak lurus kanthi pinggir lan sudhut, kaya nganggo jas sing lurus.

    Kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg, tutup aluminium, gabus, tutup shrink, kemasan, lsp.

    Pabrik kita duwe pengalaman produksi botol kaca luwih saka 15 taun.

    Buruh trampil lan peralatan canggih minangka kauntungan kita.

    Kualitas apik lan layanan dodolan minangka jaminan kanggo para pelanggan.

    We warmly welcome kanca lan pelanggan ngunjungi kita lan nindakake bisnis bebarengan.

  • Botol Vodka 375 ml

    Botol Vodka 375 ml

    Botol kaca iki utamane digunakake kanggo roh, kapasitas bisa disesuaikan, kasedhiya ing tekstur sing jelas lan beku.

    Pabrik kita duwe pengalaman produksi botol kaca luwih saka 15 taun.

    Kualitas apik lan layanan dodolan minangka jaminan kanggo para pelanggan.

    Buruh trampil lan peralatan canggih minangka kauntungan kita.

    Iki minangka pasar gedhe sing berkembang kanthi cepet sing mbutuhake macem-macem jinis kemasan (tawaran utamane tutup lan botol).

    Sajrone pirang-pirang taun, spesialis R&D kita kerja sama karo para pelanggan ing industri paket ing saben tahap pangembangan produk anyar.

    We warmly welcome kanca lan pelanggan ngunjungi kita lan nindakake bisnis bebarengan.

  • 50ml Botol Kaca Cairan Oral

    50ml Botol Kaca Cairan Oral

    Botol kaca iki utamané digunakake kanggo Cairan lisan, ngombe jamu, sirup, ngombe energi etc. We nyedhiyani siji-mandeg layanan (Cocok tutup aluminium, label, karton, etc.).Bahan kaca, botol kaca ramah lingkungan lan bisa didaur ulang.Produk iki kasedhiya ing macem-macem kapasitas, kasedhiya ing werna coklat lan bening, lan bisa disesuaikan.Pabrik kita duwe pengalaman produksi botol kaca luwih saka 15 taun.Buruh trampil lan peralatan canggih minangka kauntungan kita.Kualitas apik lan ...
  • Botol Vodka 500ml Kab

    Botol Vodka 500ml Kab

    Botol kaca iki utamane digunakake kanggo vodka, kapasitas bisa disesuaikan, kasedhiya ing tekstur sing jelas lan beku.

    Pabrik kita duwe pengalaman produksi botol kaca luwih saka 15 taun.

    Sajrone pirang-pirang taun, spesialis R&D kita kerja sama karo para pelanggan ing industri paket ing saben tahap pangembangan produk anyar.

    Iki minangka pasar gedhe sing berkembang kanthi cepet sing mbutuhake macem-macem jinis kemasan.Kanggo paket, kita nawakake utamane tutup lan botol.

    Buruh trampil lan peralatan canggih minangka kauntungan kita.

    Kualitas apik lan layanan dodolan minangka jaminan kanggo para pelanggan.

    We warmly welcome kanca lan pelanggan ngunjungi kita lan nindakake bisnis bebarengan.

  • 750ml Botol Minyak Zaitun Persegi

    750ml Botol Minyak Zaitun Persegi

    Botol kaca persegi utamane digunakake kanggo minyak zaitun, minyak wijen, lan liya-liyane. Bahan kaca, botol kaca bisa didaur ulang lan ramah lingkungan.Ing werna Simpenan ana werna ijo peteng lan transparan kanggo milih saka.Produk iki kasedhiya ing macem-macem ukuran lan bisa disesuaikan.We nyedhiyani siji-mandeg layanan, sampeyan bisa njaluk sampel free.Pabrik kita duwe pengalaman produksi botol kaca luwih saka 15 taun.Buruh trampil lan peralatan canggih minangka kauntungan kita.Kualitas apik lan dodolan ...
  • Botol Minuman Clear

    Botol Minuman Clear

    Botol kaca wedang iki utamané digunakake kanggo jus, soda, omben-omben alkohol, omben-omben, banyu sparkling etc. Bahan kaca, kapasitas 280ml, 350ml, 500ml.Iki minangka pasar gedhe sing berkembang kanthi cepet sing mbutuhake macem-macem jinis kemasan.Kanggo paket, manufaktur utamane tutup lan botol.Sajrone pirang-pirang taun, spesialis R&D kita kerja sama karo para pelanggan ing industri paket ing saben tahap pangembangan produk anyar.Pabrik kita...
  • Botol Vodka 750 ml Kab

    Botol Vodka 750 ml Kab

    Botol kaca iki utamané digunakake kanggo vodka.

    Kapasitas 750ML.

    Ukuran: 9.2*9.2*23 CM

  • 500ml Botol Minyak Zaitun Bunder

    500ml Botol Minyak Zaitun Bunder

    Botol iki utamané dipigunakaké kanggo lenga zaitun, lenga sing bisa ditonton, lenga wijen, lsp. Bahan kaca, kasedhiya ing werna ijo lan transparan.Sampeyan bisa njaluk sampel gratis lan kita nyedhiyani siji-mandeg layanan.Pabrik kita duwe pengalaman produksi botol kaca luwih saka 15 taun.Peralatan canggih lan buruh trampil minangka kauntungan kita.Kualitas apik lan layanan dodolan minangka jaminan kanggo para pelanggan.We warmly welcome kanca lan pelanggan ngunjungi kita lan nindakake bisnis bebarengan.Jenenge minyak zaitun...
  • Botol Minyak Zaitun Bulat 250ml

    Botol Minyak Zaitun Bulat 250ml

    Botol kaca bunder 250ml utamane digunakake kanggo minyak sing bisa dipangan, minyak wijen, minyak zaitun, lan liya-liyane. Bahan kasebut yaiku kaca, botol kaca panganan bisa langsung dikontak karo panganan, sing aman lan ramah lingkungan.Produk iki kasedhiya ing macem-macem ukuran lan bisa disesuaikan.Kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg, label sing cocog, tutup minyak tuang aluminium-plastik.Pabrik kita duwe pengalaman produksi botol kaca luwih saka 15 taun.Buruh trampil lan peralatan canggih minangka kauntungan kita.Mantap kang...
  • 750ml Botol Minyak Zaitun Bunder

    750ml Botol Minyak Zaitun Bunder

    Botol kaca bunder iki utamané digunakake kanggo lenga zaitun, lenga sing bisa ditonton, lenga wijen, lan liya-liyane. Bahan kasebut kaca, bisa didaur ulang lan ramah lingkungan.Sampeyan bisa njaluk sampel gratis lan kita nyedhiyani siji-mandeg layanan.Pabrik kita duwe pengalaman produksi botol kaca luwih saka 15 taun.Peralatan canggih lan buruh trampil minangka kauntungan kita.Kualitas apik lan layanan dodolan minangka jaminan kanggo para pelanggan.We warmly welcome kanca lan pelanggan ngunjungi kita lan nindakake bisnis bebarengan.jeneng...