Ahli botol kaca & tutup aluminium

15 Taun Pengalaman Manufaktur

Embossed logo Aluminium Vodka Botol Cap

Katrangan singkat:

30 * 44mm ukuran Aluminium Cap digunakake digunakake ing vodka, rum, botol kaca wiski.

Iku jinis pilfer proof / tamper proof.Bisa digunakake karo pourer plastik.


Detail Produk

Tag produk

Dianggo:

Tutup aluminium digunakake kanggo nutup botol kaca sing diisi banyu mineral lan alami, minuman non-alkohol lan alkohol, isi utawa jus farmasi lan teknis.

Tutup Botol Vodka:
Tutup Aluminium kanggo botol whisky lan vodka biasane ukurane 30 * 35mm, 30 * 44mm lan 31.5 * 44mm.Bisa dadi warna lan logo panyuwunan pelanggan.
tutup botol vodka kudu disegel dening mesin capping.Iku gampang mbukak.

Insider Liner:
Ing liner nduweni materi sing beda.PE lan Saranex liner, iku banget stabil airtight.supaya omben-omben paling seger lan rasa kanggo dangu.
Ing njero bisa uga kalebu tuang plastik, sing ora bisa diisi ulang lan tuangake omben-omben kanthi alon lan lancar.

Perawatan khusus:
Sembarang sterilization suhu dhuwur utawa proses khusus, mung supaya kita ngerti.Proses pencetakan tutup aluminium bisa beda-beda lan bisa nyukupi panjaluk sampeyan.

Kita wis berpengalaman lan qualified engineers lan buruh, ngakoni top kualitas nangani sistem bebarengan karo pakar loropaken reged sales support pra / sawise-sales kanggo Pangiriman Rapid kanggo China 20ml Amber Color Molded Glass Vials, Kita wis saiki nggoleki ahead kanggo malah tambah kerjasama karo konsumen luar negeri ditemtokake dening aspek positif bebarengan.Yen sampeyan kasengsem ing meh kabeh solusi kita, elinga supaya bisa bebas ngomong karo kita kanggo kasunyatan tambahan.

jeneng Embossed logo Aluminium Vodka Botol Cap
Ukuran 30*44 mm
Bahan alumunium
Pilihan Liner PE liner / EPE / Saranex / penuang plastik
Dekorasi Ndhuwur: printing lithographic / embossing / UV printing / foil panas / layar sutra
Sisih: papat warna offset printing / embossing / foil panas / sablon sutra
MOQ 50.000 pcs
Lead Time 2-4 minggu
Paket Kantong plastik + karton ekspor

Details Gambar:

Warna Polos

Plain Color (1)
Plain Color (2)

Penuang plastik njero kanggo botol roh, segel sing apik, gampang dibukak

Embossed logo Aluminium Vodka Bottle Cap (1)

Printing Logo Ndhuwur lan Sisih

Top and Side Logo Printing

Logo emboss

Embossed logo Aluminium Vodka Bottle Cap (3)

Logo Hot Stamping

Hot Stamping logo
Hot Stamping logo

Paket Foto:

packimg
pavkimg

Proses Produksi:

1. Aluminium Sheet Printing

1.Aluminium Sheet Printing

2, Aluminium Sheet Punching

2, Aluminium Sheet Punching

3, Aluminium Cap Molding Liner

3, Aluminium Cap Molding Liner

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: