Ahli botol kaca & tutup aluminium

15 Taun Pengalaman Manufaktur

Aluminium Cap Kab

  • 30*60mm Stelvin Wine Closure Aluminium twist Cap

    30*60mm Stelvin Wine Penutupan Aluminium twist Cap

    30 * 60mm ukuran Aluminium Cap digunakake digunakake ing botol kaca anggur / wiski / roh.

    Iku jinis pilfer proof / tamper proof.

    Logo ndhuwur lan sisih minangka cara sing apik kanggo nuduhake fitur merek lan anggur sampeyan.

    Tutup sekrup aluminium, finish kaca spesifik (BVS), kondisi ruang kepala & tutup, lan liner canggih sing digawe kanggo anggur.Padha asring diarani minangka tutup meneng.

  • Embossed logo Aluminium Vodka Bottle Cap

    Embossed logo Aluminium Vodka Botol Cap

    30 * 44mm ukuran Aluminium Cap digunakake digunakake ing vodka, rum, botol kaca wiski.

    Iku jinis pilfer proof / tamper proof.Bisa digunakake karo pourer plastik.

  • Color Customized Aluminium Cap for Vodka Bottle

    Werna Customized Aluminium Cap kanggo Botol Vodka

    30 * 35mm ukuran Aluminium Cap digunakake digunakake ing rum, vodka, wiski botol kaca.

    Iku roll on pilfer bukti tutup aluminium.

    Yen ana pelanggan sing mbutuhake jinis pre-thread, ora apa-apa, kita bakal nggawe sampeyan.

  • Aluminium Wine Screw Cap for 187ml Bottle

    Tutup Screw Wine Aluminium kanggo Botol 187ml

    Tutup aluminium 25 * 43mm utamane digunakake kanggo botol anggur 187ml, bisa nambah wektu pengawetan anggur abang.

  • PVC Heat Shrink Cap for Olive Oil Bottles

    PVC Heat Shrink Cap kanggo Botol Minyak Zaitun

    31 * 50mm ukuran pvc shrink cap digunakake kanggo botol kaca lenga zaitun.

    Bisa digunakake kanggo dekorasi.

    Logo sisih ndhuwur lan sisih minangka cara sing apik kanggo nuduhake merek lan fitur produk sampeyan.

    Kapsul Nyusut Panas minangka hiasan kanggo rampung gulu botol minyak zaitun.

    Warna lan logo khusus kasedhiya.

    Kanggo ndhuwur, ana logo embossed lan logo printing kanggo pilihan sampeyan.

    Kanggo sisih, ana cara printing lan hot stamping

    Kanthi garis luh Gampang lan tanpa tab luh sing gampang kanggo pilihan sampeyan.

    MOQ cilik banget, 10.000pcs.Pangiriman cepet sajrone seminggu.

  • Easy open PVC shrink wine bottle Cap

    Gampang mbukak PVC nyilikake tutup botol anggur

    30 * 60mm ukuran PVC shrink Cap digunakake digunakake ing botol kaca anggur / wiski / gin.

    Iki minangka jinis bukti pilfer, bisa digunakake kanggo dekorasi.

  • Aluminium foil Shrink capsule for wine bottles

    Aluminium foil Shrink kapsul kanggo botol anggur

    30 * 60mm ukuran aluminium foil shrink Cap digunakake digunakake ing botol kaca anggur / wiski / gin.

    Kanggo kapsul heat shrink, ana macem-macem bahan.Salah sijine yaiku PVC, liyane yaiku Aluminium Foil, sing terakhir yaiku bahan timah.

    PVC digunakake digunakake ing botol anggur / wiski / botol lenga zaitun etc.

    Ing kapsul PVC, ana gampang mbukak luh mati baris lan tanpa luh mati baris.Ukuran kapsul digawe miturut ukuran gulu botol sampeyan.

    Fitur materi PVC fleksibel, malah gulu botol kita luwih cilik.Ora masalah kanggo nyilikake.

  • 28*18mm Aluminium Cap for Beverage/Pharma Bottles

    Tutup Aluminium 28 * 18mm kanggo Botol Minuman / Farma

    28 * 18mm tutup aluminium digunakake kanggo farmasi / Cairan lisan / banyu / jus / botol kaca ngombe carbonated.

    ROPP 28mm, siji-nggunakake, tutup meneng Aluminium kanggo plastik (PET) lan gendul kaca njamin airtightness banget kanggo sawetara saka sudhut omben-omben, isih utawa sparkling.Padha kompatibel karo sterilisasi, pasteurisasi lan proses ngisi panas.

  • 25mm Aluminium ROPP Cap For Glass bottles

    25mm Aluminium ROPP Cap Kanggo botol Kaca

    Tutup aluminium 25 * 16mm digunakake kanggo botol farmasi / cairan lisan / botol mini vodak, bisa nambah wektu panyimpenan obat.

    Bisa digunakake dicithak ing mode embossing.

  • Tamper proof 24mm Aluminium Cap for pharma bottles

    Tamper proof 24mm Aluminium Cap kanggo botol farmasi

    24 * 13mm tutup aluminium digunakake kanggo botol farmasi / botol roh mini, bisa nambah wektu panyimpenan obat-obatan.

    Iku jinis pilfer proof / tamper proof.

    Logo ndhuwur lan sisih minangka cara sing apik kanggo nuduhake fitur merek sampeyan.

    Tutup aluminium 24mm ora mung kanggo botol kaca pharma, nanging uga kanggo botol kaca vodka mini.

  • 22mm Aluminium ROPP Cap for pharma bottles

    22mm Aluminium ROPP Cap kanggo botol pharma

    22 * 14mm tutup aluminium digunakake kanggo botol pharmaceutical // Cairan lisan / botol spiritis, bisa nambah wektu panyimpenan saka obat-obatan.

    Iku jinis pilfer proof / tamper proof.

    Logo ndhuwur lan sisih minangka cara sing apik kanggo nuduhake fitur merek sampeyan.

    Tutup aluminium 22mm ora mung kanggo botol kaca pharma, nanging uga kanggo botol kaca vodka mini.

  • Tamper Evident 20mm Aluminium Cap for medicine bottles

    Tamper Evident 20mm Aluminium Cap kanggo botol obat

    20 * 13mm tutup aluminium digunakake kanggo pharmaceutical / medicine / Cairan lisan / botol vodka, bisa nambah wektu panyimpenan saka obat-obatan.

    Iku jinis pilfer proof / tamper proof.

    Logo ndhuwur lan sisih minangka cara sing apik kanggo nuduhake fitur merek sampeyan.

    Aluminium Cap banget digunakake ing botol kaca, botol plastik, botol aluminium.Wis gampang mbukak, bukti pilfer, fitur bukti tamper.Printing logo sing gampang lan sealing apik minangka janji kanggo para pelanggan.

    Saka percetakan logo / punching / packing / capping ing bengkel pelanggan, kita bakal nindakake sing paling apik kanggo ndhukung pelanggan.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2