Ahli botol kaca & tutup aluminium

15 Taun Pengalaman Manufaktur
  • aboutimg

bab kita

sugeng rawuh

YANTAI BOTTLECAP PAKET CO., LTD DIDETABEKAN ing taun 2011.
Sawise pensiun saka tentara, dheweke wiwit kerja ing pabrik bahan lembaran aluminium ing taun 1990-an
Tugas utama dheweke yaiku ngedol bahan aluminium.
Wektu iku keuntungan pabrik ora patiya apik.Dheweke terus mikir carane ngedol produk kasebut
Pungkasane dheweke nemokake cara supaya dheweke bisa sinau babagan materi sing apik.Lan dheweke minangka penjualan paling dhuwur ing pabrik.

maca liyane

Warta & Acara

menyang kita
  • Screw Cap Wine: 3 Reasons Why Winemakers Are Switching from Corks
    Screw Cap Wine: 3 Alasan Apa Winemakers Ngalih saka ...
    21-12-01
    3 Alasan Apa Artisan Wineries Nggawe Ngalih kanggo Twist Off Wine Closures 1. Metal tutup meneng anggur ngatasi sindrom "botol corked" sing ngrusak ewu bottlings saben taun.Sakumpulan gabus sing ora apik bisa duwe fiksasi sing abot banget ...
  • The Different Aluminum Cap For Glass Bottle
    Tutup Aluminium sing Beda Kanggo Botol Kaca
    21-12-01
    tutup aluminium kita duwe rong jinis, tutup meneng aluminium lan tutup bukti pilfer aluminium tutup Aluminium Screw Cap Strengths: Gampang operasi manual, ora mesin Capping khusus needed;Fleksibel kanggo cilik ...
maca liyane

Sertifikasi

pakurmatan
  • QDHL1903004983CW-PE-liner_00
  • QDHL1903004984CW-Aluminium-Cap_00
  • QDHL1903004982CW-Plastic-Pourer_00
  • QDHL1903004982CW-Plastic-Pourer_01