Ahli botol kaca & tutup aluminium

15 Taun Pengalaman Manufaktur

Dorica 250ml 500ml 750ml Botol Kaca Minyak Zaitun

Katrangan singkat:

Bentuk Bulat Botol Kaca Minyak Zaitun Warna Bening 250ml/500ml/750ml/1000ml

Kanggo Botol Minyak Zaitun, kita duwe wangun bunder lan bentuk persegi.

Bentuk bunder biasane diarani botol Dorica

Wangun kothak diarani botol Marasca.

Werna nduweni ijo antik, transparan, amber lsp.

Kapasitas 100ml 250ml 500ml 750ml 1000ml.


Detail Produk

Tag produk

Umume wong-wong mau nganggo tutup tuang plastik aluminium.

Yen Kapsul PVC dibutuhake, kasedhiya uga.

Iku bisa mbantu kita pour lenga zaitun alon-alon nanging lancar.Uga nyegah kebanjiran, segel apik lan non refillable.

Mangga kabari panjaluk rincian sampeyan, kita bakal menehi rekomendasi sing cocog kanggo sampeyan.

jeneng Dorica 250ml 500ml 750ml Botol Kaca Minyak Zaitun
Kapasitas 250ml / 500ml / 750ml / 1000ml
warna Transparan
MOQ 5000 pcs
Lead Time 2-4 minggu
Paket Ekspor palet

Kita wis bangga saka gratification konsumen sing luwih dhuwur lan acceptance sudhut amarga nguber terus-terusan kualitas dhuwur loro ing produk utawa layanan lan layanan kanggo sampel Gratis kanggo China Hot Sale Green karo Screw Cap 275ml Square Hyaline Kaca Cooking Olive Oil Botol, Safety liwat inovasi yaiku janji kita marang sapadha-padha.

Sampel gratis kanggo Botol Kaca Minyak Zaitun China, Botol Minyak Zaitun Kaca Ijo Gelap, Kita menang akeh pelanggan sing dipercaya kanthi pengalaman sing sugih, peralatan canggih, tim trampil, kontrol kualitas sing ketat lan layanan sing paling apik.Kita bisa njamin kabeh barang kita.Keuntungan lan kepuasan pelanggan mesthi dadi tujuan paling gedhe.Priksa manawa sampeyan hubungi kita.Menehi kita kasempatan, menehi sampeyan surprise.

Details Gambar:

Dorica 250ml 500ml 750ml Olive Oil Glass Bottle (1)
Dorica 250ml 500ml 750ml Olive Oil Glass Bottle

Adegan Aplikasi:

Dorica 250ml 500ml 750ml Olive Oil Glass Bottlesingle (1)
Dorica 250ml 500ml 750ml Olive Oil Glass Bottlesingle (2)
Square Marasca Olive Oil Glass Bottle 250ml (2)

Paket Foto:

Package Photos (1)
Package Photos (2)

Proses Produksi:

1, Molding

Molding

2, Semprotan

2, Spraying

3, Inspeksi

3, Inspecting

4, Tumpeng

4, Stacking

5, Packaging

5, Packaging

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: