Ahli botol kaca & tutup aluminium

15 Taun Pengalaman Manufaktur

Kapsul PVC Kab

  • PVC Heat Shrink Cap for Olive Oil Bottles

    PVC Heat Shrink Cap kanggo Botol Minyak Zaitun

    31 * 50mm ukuran pvc shrink cap digunakake kanggo botol kaca lenga zaitun.

    Bisa digunakake kanggo dekorasi.

    Logo sisih ndhuwur lan sisih minangka cara sing apik kanggo nuduhake merek lan fitur produk sampeyan.

    Kapsul Nyusut Panas minangka hiasan kanggo rampung gulu botol minyak zaitun.

    Warna lan logo khusus kasedhiya.

    Kanggo ndhuwur, ana logo embossed lan logo printing kanggo pilihan sampeyan.

    Kanggo sisih, ana cara printing lan hot stamping

    Kanthi garis luh Gampang lan tanpa tab luh sing gampang kanggo pilihan sampeyan.

    MOQ cilik banget, 10.000pcs.Pangiriman cepet sajrone seminggu.

  • Easy open PVC shrink wine bottle Cap

    Gampang mbukak PVC nyilikake tutup botol anggur

    30 * 60mm ukuran PVC shrink Cap digunakake digunakake ing botol kaca anggur / wiski / gin.

    Iki minangka jinis bukti pilfer, bisa digunakake kanggo dekorasi.

  • Aluminium foil Shrink capsule for wine bottles

    Aluminium foil Shrink kapsul kanggo botol anggur

    30 * 60mm ukuran aluminium foil shrink Cap digunakake digunakake ing botol kaca anggur / wiski / gin.

    Kanggo kapsul heat shrink, ana macem-macem bahan.Salah sijine yaiku PVC, liyane yaiku Aluminium Foil, sing terakhir yaiku bahan timah.

    PVC digunakake digunakake ing botol anggur / wiski / botol lenga zaitun etc.

    Ing kapsul PVC, ana gampang mbukak luh mati baris lan tanpa luh mati baris.Ukuran kapsul digawe miturut ukuran gulu botol sampeyan.

    Fitur materi PVC fleksibel, malah gulu botol kita luwih cilik.Ora masalah kanggo nyilikake.