Ahli botol kaca & tutup aluminium

15 Taun Pengalaman Manufaktur

Tutup Botol Anggur Kab

  • 30*60mm Stelvin Wine Closure Aluminium twist Cap

    30*60mm Stelvin Wine Penutupan Aluminium twist Cap

    30 * 60mm ukuran Aluminium Cap digunakake digunakake ing botol kaca anggur / wiski / roh.

    Iku jinis pilfer proof / tamper proof.

    Logo ndhuwur lan sisih minangka cara sing apik kanggo nuduhake fitur merek lan anggur sampeyan.

    Tutup sekrup aluminium, finish kaca spesifik (BVS), kondisi ruang kepala & tutup, lan liner canggih sing digawe kanggo anggur.Padha asring diarani minangka tutup meneng.

  • Aluminium Wine Screw Cap for 187ml Bottle

    Tutup Screw Wine Aluminium kanggo Botol 187ml

    Tutup aluminium 25 * 43mm utamane digunakake kanggo botol anggur 187ml, bisa nambah wektu pengawetan anggur abang.