Ahli botol kaca & tutup aluminium

15 Taun Pengalaman Manufaktur

Tutup Botol Farmasi Kab

  • 28*18mm Aluminium Cap for Beverage/Pharma Bottles

    Tutup Aluminium 28 * 18mm kanggo Botol Minuman / Farma

    28 * 18mm tutup aluminium digunakake kanggo farmasi / Cairan lisan / banyu / jus / botol kaca ngombe carbonated.

    ROPP 28mm, siji-nggunakake, tutup meneng Aluminium kanggo plastik (PET) lan gendul kaca njamin airtightness banget kanggo sawetara saka sudhut omben-omben, isih utawa sparkling.Padha kompatibel karo sterilisasi, pasteurisasi lan proses ngisi panas.

  • 25mm Aluminium ROPP Cap For Glass bottles

    25mm Aluminium ROPP Cap Kanggo botol Kaca

    Tutup aluminium 25 * 16mm digunakake kanggo botol farmasi / cairan lisan / botol mini vodak, bisa nambah wektu panyimpenan obat.

    Bisa digunakake dicithak ing mode embossing.

  • Tamper proof 24mm Aluminium Cap for pharma bottles

    Tamper proof 24mm Aluminium Cap kanggo botol farmasi

    24 * 13mm tutup aluminium digunakake kanggo botol farmasi / botol roh mini, bisa nambah wektu panyimpenan obat-obatan.

    Iku jinis pilfer proof / tamper proof.

    Logo ndhuwur lan sisih minangka cara sing apik kanggo nuduhake fitur merek sampeyan.

    Tutup aluminium 24mm ora mung kanggo botol kaca pharma, nanging uga kanggo botol kaca vodka mini.

  • 22mm Aluminium ROPP Cap for pharma bottles

    22mm Aluminium ROPP Cap kanggo botol pharma

    22 * 14mm tutup aluminium digunakake kanggo botol pharmaceutical // Cairan lisan / botol spiritis, bisa nambah wektu panyimpenan saka obat-obatan.

    Iku jinis pilfer proof / tamper proof.

    Logo ndhuwur lan sisih minangka cara sing apik kanggo nuduhake fitur merek sampeyan.

    Tutup aluminium 22mm ora mung kanggo botol kaca pharma, nanging uga kanggo botol kaca vodka mini.

  • Tamper Evident 20mm Aluminium Cap for medicine bottles

    Tamper Evident 20mm Aluminium Cap kanggo botol obat

    20 * 13mm tutup aluminium digunakake kanggo pharmaceutical / medicine / Cairan lisan / botol vodka, bisa nambah wektu panyimpenan saka obat-obatan.

    Iku jinis pilfer proof / tamper proof.

    Logo ndhuwur lan sisih minangka cara sing apik kanggo nuduhake fitur merek sampeyan.

    Aluminium Cap banget digunakake ing botol kaca, botol plastik, botol aluminium.Wis gampang mbukak, bukti pilfer, fitur bukti tamper.Printing logo sing gampang lan sealing apik minangka janji kanggo para pelanggan.

    Saka percetakan logo / punching / packing / capping ing bengkel pelanggan, kita bakal nindakake sing paling apik kanggo ndhukung pelanggan.

  • Pilfer Proof 18mm Aluminium Cap

    Pilfer Proof 18mm Aluminium Cap

    18 * 12mm tutup aluminium digunakake kanggo botol pharmaceutical, bisa nambah wektu panyimpenan saka obat-obatan, kayata Cairan lisan, ngombe energi, sirup, malah botol vodka mini etc

    Tutup aluminium 18mm ora mung kanggo botol kaca pharma, nanging uga kanggo botol kaca vodka mini.