Ahli botol kaca & tutup aluminium

15 Taun Pengalaman Manufaktur

Botol Minyak Esensial

  • 10ml Amber Color Essential Oil Glass Bottle

    10ml Botol Kaca Minyak Esensial Warna Amber

    Botol Kaca Minyak Esensial 5ml/10ml15ml/20ml/30ml/50ml/100ml

    Botol kaca amber bisa digunakake kanggo minyak atsiri, minyak kumelun, minyak pijet lan minyak kosmetik liyane.

    Bengkel Clean kasedhiya ing pabrik kita.Bisa nyegah polusi saka njaba utawa bengkel.

  • Tansparent Essential Oil Glass Dropper Bottle

    Botol Penetes Kaca Minyak Esensial Tansparent

    Botol Kaca Minyak Esensial 5ml/10ml15ml/20ml/30ml/50ml/100ml

    Werna awak botol transparan, amber, biru, frosted, ijo, malah werna lukisan jambon bisa ditindakake.

    Kerjane karo tutup meneng aluminium, dropper, tutup plastik etc.

    Sampel gratis kasedhiya kanggo mriksa kualitas lan tes.

    Malah beda wangun kasedhiya.Kaya wangun bunder, wangun kothak lsp.

    Bebas hubungi kita lan supaya kita ngerti apa jinis sampeyan kudu.