Ahli botol kaca & tutup aluminium

15 Taun Pengalaman Manufaktur

Botol Bir

  • 330ml Amber Beer Glass Bottle

    330ml Amber Bir Botol Kaca

    330ml botol kaca bir Amber

    Kanggo botol bir, sing paling penting yaiku tekanan nalika ngisi bir ing njero.

    Botol bir kita apik kanthi tekanan lan pasokan kanggo Bir Tsing Dao ing China.

    Yen sampeyan butuh wangun botol, cetakan anyar perlu kanggo mbukak lan nggawe produksi massal minangka panyuwunan sampeyan.

    Kerjane nganggo tutup makutha / tutup tarik cincin / tutup makutha dering lsp.