Ahli botol kaca & tutup aluminium

15 Taun Pengalaman Manufaktur

Tutup Botol Bir

  • 26mm Tinplate Ring pull crown cap

    26mm Tinplate Ring narik makutha tutup

    Tutup makutha ring tarik akeh digunakake kanggo jus, susu soy, bir, botol kaca soda.

  • 26mm Ring pull Bottle Cap

    26mm Ring tarik Tutup Botol

    Tutup tarik cincin digunakake kanggo jus, susu kedelai, bir, botol kaca soda.

    Bahan kasebut yaiku aluminium.

    Cocog PE liner bisa kasedhiya.

    Sampeyan bisa nyithak Logo lan pola ing sisih ndhuwur, ndhukung multi-werna.

    Kanggo botol bir, botol soda, suhu normal ing ngisor 80 derajat.Insider liner kita biasa.

    Yen sampeyan butuh tutup tarik cincin kanggo botol susu kedhelé, kabari.Kita bisa nindakake liner suhu dhuwur kanggo sampeyan.Bisa tahan sterilisasi remperatur dhuwur 121 derajat.

    Warna Polos kaya warna perak, jumlah minimal 100.000pcs apik.

    logo printing MOQ punika 300.000pcs paling.

    Bebas kanggo hubungi kita, yen sampeyan duwe panjalukan rinci.

  • Easy Open Ring pull cap for beer bottles

    Gampang Open Ring narik tutup kanggo botol bir

    Tutup tarik cincin digunakake kanggo bir, soda, botol kaca jus.

    Bahan tutup yaiku aluminium, lan bagian cincin tarik yaiku plastik.

    Gasket PE sing cocog bisa diwenehake.

    Penutupan kasebut dirancang kanggo botol kaca, aluminium lan plastik.Lumahing logam bisa dihias ing njero lan njaba kanthi percetakan warna offset, miturut syarat khusus pelanggan.Iku uga becik kanggo kompetisi lan promosi.Sampeyan bisa milih warna dering plastik kanggo nggawe luwih pribadhi.Kompatibel karo pasteurisasi sing paling umum lan proses ngisi panas ing bidang omben-omben.

  • 26mm Crown Cap for Beer/Soda/Juice Bottles

    26mm Crown Cap kanggo Bir/Soda/Botol Jus

    Crown Cap digunakake digunakake kanggo bir, soda, jus, botol kaca susu soy.

    Bahan kasebut tinplate, lan kekandelan kira-kira 0.25mm.

    Gasket PE sing cocog bisa diwenehake.

    Sampeyan bisa nyithak Logo lan pola ing sisih ndhuwur, ndhukung multi-werna.

    Penutupan iki netral lan mulane cocog kanggo jinis ombenan apa wae, sing isih ana lan cipratan (banyu, bir, ombenan alus lan energi, produk susu).Cocog kanggo kabeh jinis syarat, bisa digawe ing macem-macem bahan lan kompatibel karo proses sterilisasi.Padha bisa decorated loro internal lan externally karo offset printing lan digunakake kanggo kompetisi lan promosi.