Ahli botol kaca & tutup aluminium

15 Taun Pengalaman Manufaktur

20ml Molded Injection vial botol kaca

Katrangan singkat:

Mould Injection Vial Botol Kaca kanggo Antibiotik

Cocog karo stopper karet lan tutup plastik aluminium

Botol Kaca Vial adhedhasar bahan Borosilikat.

Ana Borosilicate netural, digunakake kanggo 3ml lan 10ml, kanggo botol vaksin.Luwih stabil lan cocok kanggo panyimpenan.


Detail Produk

Tag produk

Ana uga borosilikat sing kurang, cukup kanggo panggunaan normal, kaya injeksi dll.

Kerjane nganggo stopper karet lan tutup plastik aluminium utawa tutup aluminium.

Ing Tutup Plastik Aluminium, logo embossed ing bagean plastik kasedhiya.

Mangga kabari produk sampeyan kanggo manungsa utawa kewan, kanggo cairan utawa bubuk, kita bakal menehi saran stopper karet sing beda.

Sampeyan uga bisa digunakake kanggo kontak mata.Ana stopper karet unik lan gampang nyuwek tutup plastik aluminium.

Sampel kasedhiya kanggo tes sampeyan.

Kita wis berpengalaman lan qualified engineers lan buruh, ngakoni top kualitas nangani sistem bebarengan karo pakar loropaken reged sales support pra / sawise-sales kanggo Pangiriman Rapid kanggo China 20ml Amber Color Molded Glass Vials, Kita wis saiki nggoleki ahead kanggo malah tambah kerjasama karo konsumen luar negeri ditemtokake dening aspek positif bebarengan.Yen sampeyan kasengsem ing meh kabeh solusi kita, elinga supaya bisa bebas ngomong karo kita kanggo kasunyatan tambahan.

jeneng Molded Injection vial botol kaca
Kapasitas 3ml/7ml/10ml/15ml/20ml/30ml/50ml/100ml
warna Transparan
MOQ 10000 pcs
Lead Time 2-4 minggu
Paket Ekspor palet

Details Gambar:

20ml Moulded Injection vial glass bottle (2)
singlie
20ml Moulded Injection vial glass bottle (1)

Stopper Karet lan Tutup Plastik Aluminium sing cocog, logo ing tutup kasedhiya.

Suitable Rubber Stopper and Aluminium Plastic Cap, logo on cap is available (5)
10ml Moulded Injection vial glass bottle (2)
Suitable Rubber Stopper and Aluminium Plastic Cap, logo on cap is available (6)
Suitable Rubber Stopper and Aluminium Plastic Cap, logo on cap is available (7)
Suitable Rubber Stopper and Aluminium Plastic Cap, logo on cap is available (1)
Suitable Rubber Stopper and Aluminium Plastic Cap, logo on cap is available (3)
Suitable Rubber Stopper and Aluminium Plastic Cap, logo on cap is available (2)

Paket Foto:

Package Photos

Proses Produksi:

singliemg
Production Process (2)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: