Ahli botol kaca & tutup aluminium

15 Taun Pengalaman Manufaktur

Hubungi Kita

Yantai BottleCap Package Co., Ltd.

alamat

No.408 QingnianNan Road, Distrik Zhifu, Kota Yantai, Provinsi Shandong 264001

Telpon

+86-15753126671

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Tutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita