Ahli botol kaca & tutup aluminium

15 Taun Pengalaman Manufaktur

Tutup Pourer Plastik Aluminium sing ora bisa diisi ulang kanggo Botol Minyak Minyak

Katrangan singkat:

31.5 * 24mm ukuran tutup plastik aluminium digunakake kanggo botol kaca lenga oilve, kayata lenga zaitun, lenga wijen, lenga klapa lan ing.

Iku jinis pilfer proof / tamper proof.

Logo sisih ndhuwur lan sisih minangka cara sing apik kanggo nuduhake merek lan fitur lenga sampeyan.

Kanggo botol kaca lenga zaitun, ana rong liner sing beda kanggo pilihan pelanggan.

Salah sijine yaiku PE liner, liyane yaiku sisipan tuang plastik.

PE liner bisa diisi ulang, kita bisa ngisi lenga zaitun menyang botol sawise rampung lan pourer saka tutuk botol kabeh.

Sisipan plastik minangka jinis non refillable, ora bisa diisi maneh sawise rampung.Iku pours saka insert plastik.

Sembarang jinis sing sampeyan butuhake, hubungi kita.


Detail Produk

Tag produk

Pabrik kita duwe pengalaman produksi tutup aluminium luwih saka 15 taun.

Buruh trampil lan peralatan canggih minangka kauntungan kita.

Kualitas apik lan layanan dodolan minangka jaminan kanggo para pelanggan.

We warmly welcome kanca lan pelanggan ngunjungi kita lan nindakake bisnis bebarengan.

jeneng Tutup Pourer Plastik Aluminium sing ora bisa diisi ulang kanggo Botol Minyak Minyak
Ukuran 31,5 * 24 mm
Bahan Plastik Aluminium Kab
Dekorasi Ndhuwur: printing lithographic / embossing / UV printing / foil panas / layar sutra
Sisih: papat warna offset printing / embossing / foil panas / sablon sutra
MOQ 50.000 pcs
Lead Time 2-4 minggu
Paket Kantong plastik + karton ekspor

Details Gambar:

Warna Polos

Plain Color  (2)
Plain Color  (3)
Plain Color  (1)

Adegan Aplikasi:

singleimgapp
singlie

Paket Foto:

Non refillable Aluminium Plastic Pourer Cap for Oilve Oil Bottle
pack

Proses Produksi:

1. Aluminium Sheet Printing

1.Aluminium Sheet Printing

2, Aluminium Sheet Punching

2, Aluminium Sheet Punching

3, Aluminium Cap Molding Liner

3, Aluminium Cap Molding Liner

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: