Ahli botol kaca & tutup aluminium

15 Taun Pengalaman Manufaktur

Babagan Kita

SAPA KITA

Yantai BottleCap Package Co., Ltd. diadegaké ing taun 2011.

Sawise pensiun saka tentara, dheweke wiwit kerja ing pabrik bahan lembaran aluminium ing taun 1990-an
Tugas utama dheweke yaiku ngedol bahan aluminium.
Wektu iku keuntungan pabrik ora patiya apik.Dheweke terus mikir carane ngedol produk kasebut, Akhire dheweke nemokake cara supaya dheweke sinau babagan materi sing apik.Lan dheweke minangka penjualan paling dhuwur ing pabrik.

10 taun salajengipun, piyambakipun miwiti bisnis-pabrik tutup aluminium.
Siji-sijine sing dingerteni yaiku bahan aluminium, nanging kepiye carane nggawe tutup, carane nggunakake mesin, ora ngerti.

Sinau kanthi semangat mesthi dadi sumber sing terus maju, ujare bos
Saiki, kita minangka salah sawijining pabrik paket sing paling sukses

APA sing kita lakoni

Minangka kauntungan ing Aluminium Cap, kita nawakake layanan siji mandeg botol kaca lan tutup aluminium.Utamane ing botol anggur / botol minyak zaitun / botol farmasi lan / tutup aluminium lan kapsul pvc.

Sajarah Pangembangan

  • Pabrik kita wis diadegaké ing 2011 taun.Iku Yantai Yijie Package Co., Ltd.
  • Perusahaan dagang kita Yantai Original Import and Export Co., Ltd diwiwiti ing taun 2017.Lan mbayar manungsa waé kanggo ekspor.Lan wis liwati tutup aluminium / PE liner / plastik pourer food grade test dening SGS sucussfully.Sawise iku, barang-barang kita wis diekspor menyang akeh negara, kayata Amerika, Kanada, Jerman, Arab Saudi, Vietnam, Malaysia, Afrika Kidul, Brasil lan Korea lan liya-liyane. Lan entuk reputasi apik saka para pelanggan.
  • Perusahaan dagang kapindho kita Yantai BottleCap Package Co., Ltd kasedhiya lan kita wiwit duwe situs web dhewe lan ndhukung layanan siji mandeg kanggo botol kaca lan tutup aluminium.

Budaya kita:
Tetep Sejatine Awakmu

factoray (4)
factoray (1)
aboutimgpage (2)
aboutimgpage (3)
aboutimgpage (1)

KENAPA PILIH KITA

babagan

SULAWESI 15 TAHUN PRODUSEN BOTOL KACA DAN TUDUNG ALUMINIUM

babagan

ENGINEER lan KARYAWAN KARYAWAN

babagan

SERICE LAN KUALITAS DIJAMIN

babagan

SHORT LEAD TIME lan PAKET apik