Ahli botol kaca & tutup aluminium

15 Taun Pengalaman Manufaktur

30*60mm Stelvin Wine Penutupan Aluminium twist Cap

Katrangan singkat:

30 * 60mm ukuran Aluminium Cap digunakake digunakake ing botol kaca anggur / wiski / roh.

Iku jinis pilfer proof / tamper proof.

Logo ndhuwur lan sisih minangka cara sing apik kanggo nuduhake fitur merek lan anggur sampeyan.

Tutup sekrup aluminium, finish kaca spesifik (BVS), kondisi ruang kepala & tutup, lan liner canggih sing digawe kanggo anggur.Padha asring diarani minangka tutup meneng.


Detail Produk

Tag produk

Dianggo:

Tutup aluminium digunakake kanggo nutup botol kaca sing diisi banyu mineral lan alami, minuman non-alkohol lan alkohol, isi utawa jus farmasi lan teknis.

Tutup Botol Anggur:
Tutup Aluminium kanggo botol anggur biasane ukuran 25 * 43mm, 30 * 44mm, 30 * 60mm lan 31.5 * 60mm.Bisa dadi warna lan logo panyuwunan pelanggan.
Tutup sekrup botol anggur kudu disegel nganggo mesin capping.Iku gampang mbukak.

Liner njero:
Ing liner nduweni materi sing beda.Saratin lan Saranex liner, iku banget stabil airtight.lan nyingkiri anggur abang Oksidasi, supaya anggur paling seger lan roso kanggo dangu.

Perawatan khusus:
Sembarang sterilization suhu dhuwur utawa proses khusus, mung supaya kita ngerti.Proses pencetakan tutup aluminium bisa beda-beda lan bisa nyukupi panjaluk sampeyan.

jeneng 30*60mm Stelvin Wine Penutupan Aluminium twist Cap
Ukuran 30*60 mm
Bahan alumunium
Pilihan Liner PE liner / EPE / Tin-saran / Saranex
Dekorasi Ndhuwur: printing lithographic / embossing / UV printing / foil panas / layar sutra
Sisih: papat warna offset printing / embossing / foil panas / sablon sutra
MOQ 50.000 pcs
Lead Time 2-4 minggu
Paket Kantong plastik + karton ekspor

Details Gambar:

Warna Polos

3060mm Stelvin Wine Closure Aluminium twist Cap (1)
3060mm Stelvin Wine Closure Aluminium twist Cap (2)
3060mm Stelvin Wine Closure Aluminium twist Cap (3)
3060mm Stelvin Wine Closure Aluminium twist Cap (4)
3060mm Stelvin Wine Closure Aluminium twist Cap (5)

Printing Logo Ndhuwur lan Sisih

3060mm Stelvin Wine Closure Aluminium twist Cap (3)
singsfs5f

Logo emboss

Embossed logo Aluminium Vodka Bottle Cap (3)

Logo Hot Stamping

Hot Stamping logo
Hot Stamping logo

Paket Foto:

saogs5525th
pack

Proses Produksi:

1. Aluminium Sheet Printing

1.Aluminium Sheet Printing

2, Aluminium Sheet Punching

2, Aluminium Sheet Punching

3, Aluminium Cap Molding Liner

3, Aluminium Cap Molding Liner

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: