Ahli botol kaca & tutup aluminium

15 Taun Pengalaman Manufaktur

Pitakonan

FAQ

Pitakonan sing kerep ditakoni

Q1.Apa aku bisa duwe desain khusus?

A1: Nggih.Desain khusus bisa dikirim sawise format logo ditawakake.

Q2.Apa babagan lead time?

A2: Biasane iku 2-4 minggu.Iku gumantung ing jumlah.

Q3.Apa sing sampeyan butuhake kanggo menehi penawaran?

A3: Jumlah pesenan saben kumpulan / saben taun, gambar rinci kalebu informasi ing ngisor iki:
a.Bahan
b.Warna / Rampung
c.Kapasitas
d. Bobot
(Wigati dicathet yen iki penting kanggo kutipan kita. Rincian liyane bakal mbantu kita ngutip rega sing luwih akurat.

Q4.Apa kita bisa njaluk conto gratis?

A4: 1).Kanggo produk saham, sampel gratis nanging sampeyan kudu mbayar biaya ekspres.
2).Kanggo produk anyar, kita pengin ngisi biaya sampel, sing bakal dikurangi sawise pesenan dikonfirmasi.

Q5.Apa sampeyan duwe katalog?

A5: Ya, kita bisa ngirim katalog kanthi email.

Q6.Apa sampeyan duwe produk liyane sing gegandhengan?

A6: Ya, kita duwe.We offer siji mandeg layanan, kaya botol kaca lan tutup aluminium bebarengan.

Q7.Yen ana masalah, apa solusi kanggo kita?

A7:
1) Mangga njupuk foto kanggo nuduhake kabeh rincian cetha, anggere iku masalah kualitas, Aku bakal ngganti item ala ing urutan sabanjuré.Yen masalah ora kualitas, aku bakal nyoba sing paling apik kanggo mbantu sampeyan.

2) Mesin capping duwe garansi suku cadang, dhukungan teknis siji baris kapan wae.

Q8.Apa jenis cara pembayaran sing sampeyan tindakake?

A8:

1) Pembayaran TT: 50% simpenan sadurunge produksi, 50% pembayaran sadurunge pangiriman.
2) LC ing ngarsane
3) DP ing ngarsane