Ahli botol kaca & tutup aluminium

15 Taun Pengalaman Manufaktur

Tutup Aluminium Kab

  • Logo printing 47mm Aluminium Screw Cap

    Logo printing 47mm Aluminium Screw Cap

    47mm tutup meneng aluminium digunakake digunakake kanggo botol aluminium / botol plastik / jar kosmetik / jar panyimpenan pangan etc.

    Kauntungan kasebut gampang dicopot nganggo tangan, ora perlu mesin capping.

    Sing ora apik yaiku bukti bocor, dudu bukti pilfer.Kita ora bisa ndeleng manawa mbukak utawa ora tanpa label.

    Gambar gulu botol minangka cara sing apik kanggo ngerti yen sekrup pas.

    Sing apik banget yen sampeyan duwe conto kanggo referensi sadurunge pesenan.Iki minangka jaminan anti bocor kanthi conto botol

    Tutup Screw Aluminium uga bisa digawe miturut gulu botol sampeyan.Cetakan anyar perlu.

    Sampel kasedhiya kanggo tes sampeyan yen dibutuhake.

  • 38mm Aluminium Screw Cap with PE liner for bottle

    38mm Aluminium Screw Cap karo PE liner kanggo botol

    38mm tutup meneng aluminium digunakake digunakake kanggo botol aluminium / botol plastik / jar kosmetik / jar panyimpenan pangan etc.

    Kauntungan kasebut gampang dicopot nganggo tangan, ora perlu mesin capping.

    Sing ora apik yaiku bukti bocor, dudu bukti pilfer.Kita ora bisa ndeleng manawa mbukak utawa ora tanpa label.

    Gambar gulu botol minangka cara sing apik kanggo ngerti yen sekrup pas.

    Sing apik banget yen sampeyan duwe conto kanggo referensi sadurunge pesenan.Iki minangka jaminan anti bocor kanthi conto botol

    Tutup Screw Aluminium uga bisa digawe miturut gulu botol sampeyan.Cetakan anyar perlu.

    Sampel kasedhiya kanggo tes sampeyan yen dibutuhake.

  • 28mm Aluminium Screw Cap for glass bottle

    28mm Aluminium Screw Cap kanggo botol kaca

    Tutup meneng aluminium 28mm digunakake kanggo botol minyak esensial / botol roh mini / botol aluminium lsp

    Iku jinis non leakage.

    Logo ndhuwur lan sisih minangka cara sing apik kanggo nuduhake fitur merek sampeyan.

    28mm tutup meneng aluminium apik kanggo botol aluminium / botol plastik / botol roh vodka mini / jar kosmetik etc.

    Kangge sampeyan bisa ndeleng saka ndhuwur, ana 3 macem-macem jinis tutup meneng 28mm.Supaya bisa nyukupi panjaluk sampeyan kanggo produk sampeyan.

    Kauntungan kasebut gampang dicopot nganggo tangan, ora perlu mesin capping.

    Sing ora apik yaiku bukti bocor, dudu bukti pilfer.Kita ora bisa ndeleng manawa mbukak utawa ora tanpa label.

    Gambar gulu botol minangka cara sing apik kanggo ngerti yen sekrup pas.

    Sing apik banget yen sampeyan duwe conto kanggo referensi sadurunge pesenan.Iki minangka jaminan anti bocor kanthi conto botol

    Sampel kasedhiya kanggo tes sampeyan yen dibutuhake.

  • 24mm Non Spill Pre-thread Aluminium Cap

    24mm Non Kuthah Pre-thread Aluminium Cap

    24mm tutup meneng aluminium digunakake kanggo botol minyak atsiri / botol roh mini / botol aluminium etc

    Iku jinis non spill.

    Logo ndhuwur lan sisih minangka cara sing apik kanggo nuduhake fitur merek sampeyan.

    24mm tutup meneng aluminium apik kanggo botol aluminium / botol plastik / botol roh vodka mini / jar kosmetik etc.

    Kauntungan kasebut gampang dicopot nganggo tangan, ora perlu mesin capping.

    Sing ora apik yaiku bukti bocor, dudu bukti pilfer.Kita ora bisa ndeleng manawa mbukak utawa ora tanpa label.

    Gambar gulu botol minangka cara sing apik kanggo ngerti yen sekrup pas.

    Sing apik banget yen sampeyan duwe conto kanggo referensi sadurunge pesenan.Iki minangka jaminan anti bocor kanthi conto botol

    Sampel kasedhiya kanggo tes sampeyan yen dibutuhake.

  • 18*12mm Aluminium Screw Cap for 50ml bottle

    18 * 12mm Aluminium Screw Cap kanggo botol 50ml

    Tutup sekrup aluminium 18mm digunakake kanggo botol minyak esensial / botol roh mini

    Iku tutup aluminium non kuthah, kita bisa gampang meneng karo tangan.