Ahli botol kaca & tutup aluminium

15 Taun Pengalaman Manufaktur

Kabar Perusahaan

  • Kepiye cara mbedakake botol kaca sing apik lan sing ala?

    Kinerja kaca sing apik banget, bisa digunakake ing macem-macem kesempatan.Ing dekorasi interior, kaca dicet lan kaca panas-cair bisa digunakake, lan gaya bisa diganti;Ing perlu kanggo nglindhungi kesempatan safety pribadi cocok kanggo kaca tempered, kaca laminated lan kaca safety liyane;Butuh aj...
    Waca liyane
  • Sengketa Antarane Tutup Botol Aluminium Lan Tutup Botol Plastik

    Saiki, amarga kompetisi sengit ing industri omben-omben domestik, akeh perusahaan kondhang sing nggunakake teknologi lan peralatan produksi paling anyar, saengga mesin capping China lan teknologi produksi capping plastik wis tekan tingkat majeng donya.Ing wektu sing padha ...
    Waca liyane
  • Cara milih Kapsul sing bener kanggo botol sampeyan

    Ing BottleCap kita bangga karo jumlah kapsul PVC sing ditawakake para pelanggan.Kita uga seneng nyedhiyakake kanthi jumlah cilik lan gedhe kanggo bisnis ukuran apa wae.Siji pitakonan sing tansah ditakoni yaiku ukuran kapsul nyusut panas sing paling apik kanggo botol tartamtu.Nanging yen sampeyan isih ...
    Waca liyane
  • The Different Aluminum Cap For Glass Bottle

    Tutup Aluminium sing Beda Kanggo Botol Kaca

    tutup aluminium kita duwe rong jinis, tutup meneng aluminium lan tutup bukti pilfer aluminium tutup Aluminium Screw Cap Strengths: Gampang operasi manual, ora mesin Capping khusus needed;Fleksibel kanggo jumlah pesenan cilik.Kelemahane: Prasaja nutup lan mbukak, ora ana p...
    Waca liyane
  • Screw Cap Wine: 3 Reasons Why Winemakers Are Switching from Corks

    Screw Cap Wine: 3 Alasan Apa Winemakers Ngalih saka Corks

    3 Alasan Apa Artisan Wineries Nggawe Ngalih kanggo Twist Off Wine Closures 1. Metal tutup meneng anggur ngatasi sindrom "botol corked" sing ngrusak ewu bottlings saben taun.Sakumpulan gabus sing ala bisa nduwe pengaruh finansial sing abot banget ing pabrik anggur sing mung ngasilake 10.000 kasus utawa ...
    Waca liyane