Ahli botol kaca & tutup aluminium

15 Taun Pengalaman Manufaktur

Screw Cap Wine: 3 Alasan Apa Winemakers Ngalih saka Corks

3 Alasan Kenapa Pabrik Anggur Artisan Nggawe Ganti kanggo Nutup Penutupan Anggur

1.Metal tutup meneng anggur ngatasi sindrom "botol corked" sing ngrusak ewu bottlings saben taun.Batch saka corks ala bisa duwe impact financial utamané abot ing winery sing mung gawé 10.000 kasus utawa kurang saben taun.
2. Padha luwih gampang kanggo mbukak lan nutup lan nggawe nglaras anggur luwih trep.
3. Padha kurang larang kanggo wineries lan, wekasanipun, sampeyan.
90% pabrik anggur Selandia Baru lan 70% pabrik anggur Australia saiki dibotol nganggo tutup twist, utawa "twisties."Nyatane, akeh anggur donya anyar sing kita tampilake ing klub anggur kita teka kanthi penutupan kasebut.

Screw Cap Wine 3 Reasons Why Winemakers Are Switching from Corks


Wektu kirim: Dec-01-2021