Ahli botol kaca & tutup aluminium

15 Taun Pengalaman Manufaktur

Kabar

  • Wolung alasan sing mengaruhi Rampung botol kaca

    Sawise botol kaca diprodhuksi lan dibentuk, kadhangkala bakal ana akeh kulit kerut, goresan gelembung, lan liya-liyane ing awak botol, sing biasane disebabake dening alasan ing ngisor iki: 1. Nalika kaca kosong tiba ing cetakan awal, iku ora bisa kanthi bener ngetik cetakan pambuka, lan ...
    Waca liyane
  • Carane ngenali kualitas anggur abang?

    Carane ngenali kualitas anggur abang?

    Akeh kulawarga sing milih anggur abang minangka minuman beralkohol ing saben dinane.Nyatane, iki uga amarga anggur abang nduweni nilai nutrisi sing dhuwur lan kurang mbebayani kanggo awak manungsa.Nanging, akeh anggur abang ing pasar luwih utawa kurang masalah, nggawe konsumen bingung.Dina iki, anggur ...
    Waca liyane
  • Cara ngecet lan mewarnai botol kaca

    Proses lukisan semprotan botol kaca umume ngekspor luwih akeh produk, pangolahan kerajinan lan liya-liyane.Ing China, sawetara vas kaca, botol aromaterapi, lan liya-liyane uga kudu dicet lan diwarnai supaya katon luwih apik.Botol kaca warna banget nambah tampilan kaca ...
    Waca liyane
  • Penyebab lan cara ngilangi gelembung ing botol kaca

    Pabrik produk kaca, sing ngasilake botol anggur kaca, kemungkinan duwe gelembung, nanging ora mengaruhi kualitas lan tampilan botol kaca.Produsen botol kaca duwe kaluwihan saka resistance suhu dhuwur, resistance meksa lan resistance reresik, kang bisa steril ...
    Waca liyane
  • Nerangake macem-macem wangun botol anggur

    Nerangake macem-macem wangun botol anggur

    Botol sing dibutuhake kanggo produksi anggur ing pasar uga beda-beda, mula apa pentinge desain botol anggur sing beda-beda?【1】Botol anggur Bordeaux Botol anggur Bordeaux minangka jinis botol anggur sing paling umum ing pasar.Genera botol anggur jinis iki ...
    Waca liyane
  • Peran lan kaluwihan botol anggur transparan

    Peran lan kaluwihan botol anggur transparan

    Kauntungan saka botol kaca sing cetha 1. Sifat sealing lan penghalang 2. Anggur kudu disegel lan disimpen, yen ora oksigen bakal gampang rusak nalika ngetik anggur, lan kinerja sealing kaca apik banget, sing bisa nyegah kontak anggur kanthi efektif. njaba a...
    Waca liyane
  • Apa gunane tutup botol anggur?

    Apa gunane tutup botol anggur?

    Nalika mbukak botol anggur, saliyane gabus T-shaped, ana uga tutup logam.Apa persis apa tutup logam?1. Nyegah omo Ing dina wiwitan, prodhusèn anggur nambah tutup logam ing ndhuwur botol kanggo nyegah rodents saka gnawing ing gabus lan kanggo nyegah cacing kayata wee ...
    Waca liyane
  • Carane supaya anggur bocor?

    Carane supaya anggur bocor?

    Sadurunge mbukak botol anggur, aku nemokake yen botol anggur bocor sadurunge aku mbukak.Aku ngusap nganggo handuk kertas lan nemokake yen label anggur lan botol duwe noda anggur.Iki kebocoran sing kasebut ing ndhuwur, mula kepiye carane nyegah?1. Ngindhari lingkungan suhu dhuwur Suhu sing berlebihan ...
    Waca liyane
  • Napa anggur nggunakake tutup sekrup?

    Napa anggur nggunakake tutup sekrup?

    Saiki luwih akeh wong sing nampa tutup sekrup.Persepsi tutup sekrup dening para peminum ing saindenging jagad ngalami transformasi.1. Nyingkiri masalah polusi gabus Kontaminasi gabus disebabake dening bahan kimia sing disebut trichloroanisole (TCA), sing bisa ditemokake ing bahan gabus alami ...
    Waca liyane
  • Apa ukuran botol anggur standar?

    Apa ukuran botol anggur standar?

    Ukuran utama botol anggur ing pasar yaiku: 750ml, 1.5L, 3L.750ml minangka ukuran botol anggur sing paling akeh digunakake kanggo produsen anggur abang - diameter botol yaiku 73.6mm, lan diameter jero kira-kira 18.5mm.Ing taun-taun pungkasan, 375ml setengah botol anggur abang uga muncul ing pasar ...
    Waca liyane
  • Babagan teks ing botol anggur Yunani

    Babagan teks ing botol anggur Yunani

    Yunani minangka salah sawijining negara produsen anggur paling tuwa ing donya.Saben uwong wis kanthi ati-ati mirsani tembung ing botol anggur, sampeyan bisa ngerti kabeh?1. Oenos Iki basa Yunani kanggo "anggur".2. Cava Istilah "Cava" ditrapake kanggo anggur meja saka anggur putih lan abang.Pitik...
    Waca liyane
  • Carane ngresiki botol lenga?

    Carane ngresiki botol lenga?

    Umume, ana botol minyak kaca lan drum minyak ing pawon ing omah.Botol minyak kaca lan drum lenga iki bisa digunakake maneh kanggo ngisi lenga utawa barang liyane.Nanging, ora gampang kanggo ngumbah.bab.Carane ngresiki?Cara 1: Ngresiki botol minyak 1. Tuang setengah volume panas ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3