Ahli botol kaca & tutup aluminium

15 Taun Pengalaman Manufaktur

Botol Farmasi Kab

  • Amber Medicine Glass Bottle for Energy Drink

    Botol Kaca Obat Amber kanggo Minuman Energi

    Cairan Oral/Engery Drink Botol Kaca Amber Screw Rampung STD PP28mm

    Cocog karo tutup aluminium 28mm

    Pabrik kita duwe pengalaman produksi botol kaca luwih saka 15 taun.

    Buruh trampil lan peralatan canggih minangka kauntungan kita.

    Kualitas apik lan layanan dodolan minangka jaminan kanggo para pelanggan.

    Dijamin botole pecah.

    We warmly welcome kanca lan pelanggan ngunjungi kita lan nindakake bisnis bebarengan.

  • 20ml Moulded Injection vial glass bottle

    20ml Molded Injection vial botol kaca

    Mould Injection Vial Botol Kaca kanggo Antibiotik

    Cocog karo stopper karet lan tutup plastik aluminium

    Botol Kaca Vial adhedhasar bahan Borosilikat.

    Ana Borosilicate netural, digunakake kanggo 3ml lan 10ml, kanggo botol vaksin.Luwih stabil lan cocok kanggo panyimpenan.

  • 30ml Clear Pharma Glass Bottle

    30ml Botol Kaca Pharma Clear

    Botol Kaca Sirup Warna Bulat kanthi DIN PP28mm

    Cocog karo tutup aluminium 28mm

    Botol kaca sirup duwe warna kuning lan transparan.

    Kapasitas 30ml 60ml 100ml 125ml 150ml 180ml 200ml 250ml 300ml 500ml.

    Botol iku wangun bunder, gulu standar DIN PP 28mm.

    Kerjane karo tutup ropp aluminium 28mm.kudu segel nganggo mesin capping.

    Sampel kasedhiya kanggo tes sampeyan.

    Mangga kabari yen sampel dibutuhake.

  • Boston Round Amber Glass Bottle 100ml

    Botol Kaca Amber Bulat Boston 100ml

    Boston Round Amber Glass Bottle GPI 400 standar finish

    Cocog karo Aluminium Screw Cap / Dropper

    Pabrik kita duwe pengalaman produksi botol kaca luwih saka 15 taun.

    Buruh trampil lan peralatan canggih minangka kauntungan kita.

    Kualitas apik lan layanan dodolan minangka jaminan kanggo para pelanggan.

    Dijamin botole pecah.

    We warmly welcome kanca lan pelanggan ngunjungi kita lan nindakake bisnis bebarengan.

  • 10ml Moulded Injection vial glass bottle

    10ml Molded Injection vial botol kaca

    Mould Injection Vial Botol Kaca kanggo Antibiotik

    Botol Kaca Vial adhedhasar bahan Borosilikat.

    Ana Borosilicate netural, digunakake kanggo 3ml lan 10ml, kanggo botol vaksin.Luwih stabil lan cocok kanggo panyimpenan.

  • Round Shape Amber Syrup Glass Bottle

    Botol Kaca Sirup Amber Bentuk Bulat

    Botol Kaca Sirup Bentuk Bulat karo DIN PP28mm

    Botol kaca sirup duwe warna kuning lan transparan.

    Kapasitas 30ml 60ml 100ml 125ml 150ml 180ml 200ml 250ml 300ml 500ml.

    Botol iku wangun bunder, gulu standar DIN PP 28mm.

    Kerjane karo tutup ropp aluminium 28mm.kudu segel nganggo mesin capping.