Ahli botol kaca & tutup aluminium

15 Taun Pengalaman Manufaktur

Tutup Aluminium sing Beda Kanggo Botol Kaca

Tutup aluminium kita duwe rong jinis, tutup sekrup aluminium lan tutup bukti pilfer aluminium

Tutup Aluminium Kab

Kakuwatan:Gampang operasi kanthi manual, ora perlu mesin Capping khusus;Fleksibel kanggo jumlah pesenan cilik.
kekirangan:Prasaja cedhak lan mbukak, ora ana pangayoman ekstra kanggo nyegah pilfer;Beboyo kanggo ngeculke;
Cara disegel:kanthi manual
panggunaan:digunakake digunakake ing botol minyak atsiri / botol kosmetik / botol panyimpenan / botol tutuk sudhut lsp

newsimg

Tutup aluminium anti pilfer

Kakuwatan:Bukti pilfer.Kudu destory tutup sadurunge mbukak. Cocog kanggo capping baris kanggo pesenan jumlah gedhe.Utas tutup sing ditrapake nganggo benang botol, tutup bakal pas karo botol 100% & bakal padha.
kekirangan:Perlu mesin capping supaya bisa digunakake;
panggunaan:digunakake digunakake ing botol anggur / botol wiski / botol minyak zaitun / botol jus / botol banyu / botol omben-omben / botol vodka / botol sirup etc

singleimgnews
newsimg (2)

Wektu kirim: Dec-01-2021